• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підписали Меморандум з Одеським національним морським університетом

В четвер, 28 березня державне підприємство «Моррічсервіс» і Одеський національний морський університет підписали Меморандум про майбутнє партнерство та співпрацю. Метою цього документа є взаємодія обох сторін задля створення умов для спільних заходів, які спрямовані на працевлаштування здобувачів вищої освіти з ціллю спільного формування високопрофесійних фахівців у сфері морського та річкового транспорту.

В рамках Меморандуму передбачено співробітництво, в якому сторони планують надавати організаційну, методологічну, інформаційну та іншу взаємопідтримку.

Підписання відбулося в Одеському сервісному центрі «Моррічсервіс». Директор підприємства пані Костюк провела для представників університету невелику екскурсію робочими зонами СЦ, ознайомила з процедурою надання послуг та організацією складання кваліфікаційних іспитів в екзаменаційному класі, представила колектив та керівника центру. Ректор університету пан Руденко подарував працівникам МРС книгу-монографію «Одеський водний: історія на тлі епох» та залишив свої відгуки та побажання на дошці «зворотного зв’язку» від клієнтів.

Директор ДП «Моррічсервіс» Ірина Костюк: «Протягом п’яти років діяльності підприємства у нас є досвід співпраці за Меморандумом з Херсонською державною морською Академію, де ми підтримували кадетів в оформленні перших професійних документів моряка. До війни та окупації Маріуполя ми співпрацювали з Азовським морським Інститутом ОНМА. Також, маємо добрі давні стосунки з учбовими закладами в Ізмаїлі. На цьому не зупиняємося. Моррічсервіс завжди відкритий до партнерства і радий формувати спільноту, яка знається на правилах отримання кваліфікаційних документів в країні та має нульову толерантність до корупції».

Ректор Одеського національного морського університету, д.т.н., професор Сергій Васильович Руденко: «Забезпечення морської галузі висококваліфікованими фахівцями є нашим головним завданням. У цьому напрямку надзвичайно важливо налагоджувати співпрацю з такими установами як державне підприємство «Моррічсервіс» з питань забезпечення студентів місцями практики з подальшим працевлаштуванням. Інтеграція освіти та виробництва, поєднання сучасних інноваційних освітніх процесів та практичних досягнень є тими спільними зусиллями, що спрямовані на покращення якості підготовки фахівців для морської галузі нашої країни».