• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Зміна вартості послуг ДП «МОРРІЧСЕРВІС» з січня 2024р.

З 15 січня 2024 року у ДП «МОРРІЧСЕРВІС» відбувається зміна вартості послуг – вводяться в дію нові тарифи на обслуговування фізичних осіб. А саме, підвищується вартість платежу за послуги «МОРРІЧСЕРВІС», що впливає на загальну вартість.

З 29 січня 2024-го року підвищується вартість послуги проходження кваліфікаційного комп’ютерного іспиту Державної кваліфікаційної комісії моряків (тест CES 6.0.), а також послуги "Пробне тестування"у Варшаві.

(Вартість послуг державного підприємства «МОРРІЧСЕРВІС» складається з обов’язкового платежу за адмінпослуги на рахунок Казначейства України та платежу на рахунок підприємства «МОРРІЧСЕРВІС» з урахуванням всіх податків державі.).

«МОРРІЧСЕРВІС» протягом п’яти років здійснює комплексне обслуговування моряків в різних регіонах України. Весь час ми стабільно працюємо в законному полі держави, відповідаємо усім вимогам та реформам виконавчих органів влади у галузі підготовки та дипломування моряків,  демонструємо стійкість до умов війни, тримаємо рівень якості сервісу та фаховості співробітників. Надаємо консультаційні, організаційно-технічні та представницькі послуги в отриманні робочих та кваліфікаційних документів для осіб командного та рядового складу екіпажів морських суден, проходження кваліфікаційних іспитів та підготовки до них. Регулярно інформуємо про новини та офіційні зміни у відповідній галузі на публічних платформах – веб-сайті, соціальних мережах тощо.   

На сьогодні сервісні центри «МОРРІЧСЕРВІС» надають послуги в Одесі, Ізмаїлі та Києві, також працює простір MRS in POLAND в Варшаві. Плануємо поширювати географію обслуговування клієнтів і на майбутнє, зокрема, завдяки конструктивній співпраці та підтримки з боку Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України (Адміністрації Судноплавства).  

Обґрунтуванням рішення зміни вартості послуг є аналіз фінансово-господарської діяльності та затвердження планів підприємства з урахуванням подорожчання енергоносіїв та утримання технічної бази, індексації державою соціальних тарифів, складні умови роботи під час воєнного стану та відносний дефіцит фахових працівників.  Все це призводить до збільшення фонду оплати праці, відрахувань, податків та зборів до Державного бюджету України.

«МОРРІЧСЕРВІС» й надалі пропонує комплексне обслуговування в єдиному комфортному просторі, якість сервісу, увагу та повагу до кожного клієнта та постійний інформаційний супровід від звернення до отримання документів.