• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Сьогодні, 14 лютого, було відкрито сервісний центр для обслуговування моряків «Моррічсервіс» у Києві.

Офіційне відкриття відбулося за участі Голови Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства   України Євгенія Ігнатенко.

В СЦ «Моррічсервіс»-Київ надаються послуги з оформлення робочих документів моряка. Також, проводяться іспити ДКК для підтвердження кваліфікації методом тестування CES-6.0.

Впродовж 4-х років діяльності ДП «Моррічсервіс» отримувало звернення та побажання від українських моряків про можливість оформлювати документи в столиці. Особливо це стало доцільним під час воєнного стану в країні, при переміщенні з тимчасово окупованих регіонів, небезпечного пересування та ускладненій логістиці між областями країни.

 Сервісні центри «Моррічсервіс» на сьогодні працюють в Одесі та Ізмаїлі, в Херсоні та Маріуполі – пограбовані та зруйновані російськими окупантами, тому тимчасово закриті. За умовами воєнного стану київський  сервісний центр не має великої площі та прикрас, як інші, але зберігає всі стандарти «Моррічсервіс»:  впізнаваний стиль, якісний сервіс та загальний перелік послуг.

Відвідати центр у Києві можливо за адресою: вул. Преображенська, 23. Працює з понеділка по п’ятницю, без перерви, з 9:30 до 17:30.  Бажано заздалегідь записатися на відвідування за телефонами +380442946242 та +380674435175