• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міністерство інфраструктури України запроваджує прозорий механізм з оформлення посвідчення особи моряка через сервісні  центри морського та річкового транспорту відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України.

ДП «Моррічсервіс» має усі законні права, матеріальні ресурси, людські можливості та щире бажання задовольнити потреби українських моряків у оформленні необхідних документів.


З нашого боку немає жодної причини для затримки надання послуг. 


Останню крапку  в цьому питанні поставив Кабінет Міністрів України Постановою №174 від 3 березня 2020р. якою затверджено, що видача посвідчень особи моряка здійснюється через державне підприємство, що входить до сфери управління Державної служби морського та річкового транспорту.


Згідно чого, Міністерство інфраструктури України запроваджує прозорий механізм з оформлення посвідчення особи моряка через сервісні центри морського та річкового транспорту. 


«Також у найближчих планах запровадження електронного сервісу для моряків, що дасть зручність, швидкість і комфорт оформлення документів дистанційно» - підкреслив Міністр МІУ Владислав Криклій.


Детальна інформація за посиланнями:

 https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-realizaciyu-eksperimentalnogo-proektu-shchodo-vidachi-posvidchennya-osobi-moryaka-174030320

 http://mtu.gov.ua/news/31639.html