• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В середу, 30 жовтня, о 15:00 відбудеться офіційне відкриття центру «Моррічсервіс» у Маріуполі. Ця подія є завершальним етапом реалізації планів ДП «Сервісний центр морського та річкового транспорту» на 2019 р.

Жовтень, 2019. Маріуполь.

 

Офіційний захід пройде за участі Міністра інфраструктури України Владислава Криклія, представників Державної служби морського та річкового транспорту України. Гостями запрошені очільники Донецької обласної державної адміністрації та міської влади міста Маріуполь, а також керівники установ, підприємств та освітніх закладів морського та річкового транспорту України.


В центрах «Моррічсервіс», які відкрито за останні 5 місяців у Одесі, Ізмаїлі та Херсоні надаються послуги з оформлення документів більш ніж з 50 морських професій. За період роботи сервісних центрів надано майже 15 000 послуг. Середній час перебування клієнта в центрі обслуговування – 30 хвилин.


Директор ДП «Моррічсервіс» Ірина Костюк: «Своїм сервісом ми будуємо довіру між моряком та державою, цінуємо час клієнта та даруємо йому гарний настрій. На сьогодні в розробці також програма електронного сервісу, впровадження якої заплановано на кінець цього року. Ми назвали її «е-Гавань». За її допомогою прагнемо надавати послуги сучасними каналами комунікацій, щоб це відбувалося системно, прозоро та комфортно». 

 

ДП «Моррічсервіс» поступово створює нові стандарти сервісу для працівників морської галузі в Україні, керуючись задекларованими на початку діяльності головними принципами роботи – швидко, зручно, надійно, професійно.


Місце проведення: м. Маріуполь, вул. Гагаріна, б. 4. Моррічсервіс. 

Реєстрація для ЗМІ: о 14:45.

Контактна особа: Вікторія Якушева – 067 50 252 50

Акредитація за посиланням https://bitly.su/U6iC


morrichservice.marad.gov.ua

https://www.facebook.com/morrichservice/

https://t.me/Morrichservice