• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Четвертий центр обслуговування «Моррічсервіс» в дії. 30 жовтня у Маріуполі відкрився сервісний центр для моряків.

Офіційний захід відбувся за участі Міністра інфраструктури України Владислава Криклія, представників Державної служби морського та річкового транспорту України, Донецької обласної державної адміністрації, міської влади Маріуполя.


Початок роботи сервісного центру у Маріуполі – своєчасна та довгоочікувана подія для багатьох моряків цього регіону України. Відкриття маріупольського центру є завершальним етапом реалізації планів ДП «Сервісний центр морського та річкового транспорту» на 2019 рік.


Протягом п’яти місяців було відкрито подібні центри в Одесі, Ізмаїлі та Херсоні. За період роботи сервісних центрів, вже надано майже 15 000 послуг. Середній час перебування клієнта в центрі обслуговування – 30 хвилин. В день, в середньому, обслуговується до 80 клієнтів.


Міністр інфраструктури України Владислав Криклій: «Це знакова подія для мене особисто, тому, що у свій час я теж починав будувати мережу сервісних центрів по Україні і знаю наскільки віддано цим треба займатись, наскільки треба поважати та любити клієнта. Я радий, що Маріуполь стане четвертим містом, де з’являться послуги Моррічсервіс. Маріуполь морське місто і воно заслуговує на те, щоб ми турбувалися за нашого моряка і створювали всі комфортні сервісні умови. Необхідно щоб держава та сервіс розпочиналась саме із таких простих зрозумілих речей. Найближчим часом я розраховую, що буде презентовано відповідну інформаційну систему - веб-портал «Електронна гавань», який дозволить ще зручніше надавати послуги дистанційно та отримувати всю необхідну інформацію. Держава в смартфоні, держава в комп’ютері – це те, до чого ми прагнемо. Всім гарного сервісу! Моряки на це заслуговують, адже море – це кохання один раз і на все життя».

Директор ДП «Моррічсервіс» Ірина Костюк: «Отже ДП «Моррічсервіс» будує довіру між моряком та державою тим, що поступово створює нові та сучасні стандарти сервісу для працівників морської галузі в країні, керуючись задекларованими на початку діяльності принципами – швидко, зручно, надійно, професійно». 

Вона презентувала всім присутнім звіт діяльності ДП «Моррічсервіс» стосовно створення, відкриття та роботи центрів містами України.


На відкритті були присутні очільники та представники маріупольського морського порту, державних підприємств та освітніх закладів морського та річкового транспорту України, крюінгових компаній.


Контакти центру «Моррічсервіс» у Маріуполі:

м. Маріуполь, вул. Гагаріна, 4. Info_mariupol@marad.gov.ua

телефон 062 958 8222.