• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ДП «Моррічсервіс» приєднується до привітань з професійним святом працівників морського та річкового флоту.

День працівника морського та річкового флоту є поважним святом для  представників всієї морської галузі. Визнанням професійності, фаху та високої гідності кожного, хто причетний  до визначних морських традицій.

ДП «Моррічсервіс» вітає всіх працівників морського та річкового транспорту країни. Бажаємо впевнено рухатися вперед – до нових звершень, зберігаючи накопичений досвід. І хай цей рух завжди приносить стабільність, задоволення та прибуток.

В рамках своєї діяльності ДП «Сервісний центр морського та річкового транспорту» радий співпрацювати з іншими підрозділами та структурами морського та річкового транспорту України, які готові об’єднати досвід, традиції та взаємоповагу. Віримо у позитивні зміни, належне ставлення до українського моряка, розвиток судноплавства в Україні та відновлення іміджу країни в морській галузі на міжнародному ринку.

На сьогодні ДП «Моррічсервіс» – це дієві та надійні майданчики фронт-офісів, які на практиці стали корисними у послугах з оформлення документів.

Так, 2020 рік виявися багатим на несподіванки та перепони.

Наприклад, в умовах карантину з приводу COVID-19, центри «Моррічсервіс» працювали декілька місяців виключно в дистанційному режимі, за допомогою електронного сервісу «е-Гавань», який було введено в дію раніше запланованого строку.

У зв’язку зі змінами владних структур та неухильним продовженням реформ у галузі, стався збій у необхідній кількості бланків посвідчень особи моряка (ПОМ). «Моррічсервіс» намагався зробити все можливе в межах законодавства України для відновлення послуги отримання надважливого документа для моряка. Хоча державне підприємство не є розпорядником відповідних бланків.

З травня 2020 року, команда ДП «Моррічсервіс» почала працювати в робочому режимі з урахуванням адаптивного карантину. Ми також, почали святкувати річниці роботи сервісних центрів та виокремили для себе ще одну важливу складову існування – це  суспільно важливі культурно-соціальні акції.

Так, у червні 2020 року в рамках річниці роботи Одеського сервісного центру було презентовано виставку робіт одеської художниці 60-десятниці Людмили Семикіної «Одеса, Порт, Люди». Така мистецька акція не є випадковість –  картини, які були представлені на експозиції, зображали реальний стан реальних людей, робітників моря, які власноруч підіймали одеський порт у надважливий післявоєнний період.

До кінця 2020 року ДП «Моррічсервіс» планує продовження  мистецьких заходів на базі сервісних центрів у Ізмаїлі, Херсоні та Маріуполі, які мають розкривати морську історію міста-порту для суспільства у художньому чи мистецькому форматі та, водночас, доносити цінності існування ДП «Моррічсервіс».

Окрім того,  «Моррічсервіс» планує запустити освітній проект для кадетів та курсантів морських освітніх закладів. Мета проекту – підготувати нове покоління моряків, які будуть розуміти та цінувати стандарти сервісу, гідність українського моряка та взаємоповагу, що завжди було в найкращих традиціях мореплавців.

За шість місяців роботи у 2020 році державне підприємство надало 7200 сервісних послуг для моряків та більш ніж 5000 послуг морським агентам в українських портах.