• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відсвяткували перший рік роботи сервісного центру в Ізмаїлі презентацією художньої виставки «Яскравий Ізмаїл. Пейзажі з пленеру Андрія Чеботару».

В Ізмаїльському центрі «МОРРІЧСЕРВІС» урочисто презентували виставку пейзажів українського художника Андрія Чеботару, на яких зображено Ізмаїльський порт та Вилкове. Чеботару створив ці роботи на пленері по Бесарабії два місяця тому. Відкриття виставки приурочено до річниці роботи «МОРРІЧСЕРВІС» в Ізмаїлі.

Директор ДП «МОРРІЧСЕРВІС» Ірина Костюк розповіла про рік діяльності центра та презентувала виставку «Яскравий Ізмаїл. Пейзажі з пленеру Андрія Чеботару» присутнім гостям, серед яких були представники підприємств морського та річкового транспорту міста, крюінгових компаній та освітніх закладів, місцеві журналісти. Також, приємно було чути привітання від заступника Голови міської ради Ізмаїла Сергія Баткіліна та очільника відділу культури міста Сергія Лузанова.

Минулого року в Ізмаїлі було відкрито сервісний центр обслуговування для моряків «МОРРІЧСЕРВІС». На сьогодні, ДП «МОРРІЧСЕРВІС» працює в чотирьох містах – Одесі, Ізмаїлі, Херсоні, Маріуполі. Цього літа «МОРРІЧСЕРВІС» почав відзначати перші річниці роботи сервісних центрів. Святкування річниць було вирішено проводити у форматі культурно-суспільних акцій, які разом складають 4-кроковий Арт-проект. 

Мета Арт-проекту – розкривати історію кожного українського міста-порту та найкращі морські традиції через мистецькі витвори майстрів різних часів. Залучити і  зацікавити нинішніх і майбутніх працівників моря та їх оточення до культурних подій в  житті країни. Дати можливість кожному, хто долучається, набутися позитивних емоцій,  відчути єдність та впевненість у завтрашньому дні.

Перша виставка художніх творів відбулася у червні в Одеському сервісному центрі під назвою «ОДЕСА. ПОРТ. ЛЮДИ», де були представлені історичні ілюстрації художниці 60-десятниці Людмили Семикіної.

В Ізмаїлі – це твори сучасного художника Андрія Чеботару, які будуть представлені в Ізмаїльському центрі протягом 10 днів. Запрошуємо на їх перегляд усіх охочих.

Звісно ж, за умовами адаптивного карантину.
Картини з виставки «Яскравий Ізмаїл» – це справжнє соковите літо українського Дунаю. Яскраві фарби та розмаїть кольорів. Творчій почерк Чеботару – це поєднання на межі, з винятковою історією, особливим настроєм та власним характером.

Основна діяльність центрів «МОРРІЧСЕРВІС» –  це обслуговування фізичних осіб – працівників морського та річкового транспорту. Ми створили та надаємо якісний сервіс у оформленні робочих документів моряка.

Головні принципи роботи «МОРРІЧСЕРВІС» – це гарантія законності отриманих документів, надійність інформації, сучасний професійний сервіс у комфортних умовах. Ми дбаємо про кожного свого клієнта.
Хоча минулий рік виявився складним для багатьох, ми пройшли його з гідністю та маємо на сьогодні такі результати:

  • загалом, сервісними центрами в 4-х містах за рік роботи надано 26 800 послуг. Зокрема, Ізмаїльський СЦ надав 3650 послуг.
  • Найпопулярніша послуга серед інших, це – посвідчення особи моряка (ПОМ). В Ізмаїлі цією послугою скористалися 1200 разів.

ДП «МОРРІЧСЕРВІС», як і вся країна, йде шляхом діджиталізації та розвитку надання послуг в онлайн. Минулого року було розроблено електронну платформу «е-Гавань» – дистанційну подачу документів. Під час карантину вона була запущена у тестовому режимі раніше запланованого терміну. Це допомогло працювати коли приміщення центрів було закрито на карантин з приводу пандемії COVID-2019. При відновленні роботи в офлайн та прийому клієнтів в сервісних центрах особисто ми продовжили доопрацювання та покращення електронного сервісу «е-Гавань».

Директор ДП «Моррічсервіс» Ірина Костюк: « На нашому підприємстві розвинута корпоративна культура. Ми дотримуємося добрих традицій та проповідуємо суспільні цінності – порядність та взаємоповагу. У нас міцна та завзята команда, теплі ділові стосунки. Вітаємо команду Ізмаїльського центру з першою датою, бажаємо побільше клієнтів. Також, приємно, коли нашу роботу помічають ззовні. Сьогодні, маю нагоду вручити працівнику підприємства Фришко Вікторії «Подяку» від Міністра інфраструктури України Владислава Криклія та привітання з минулим Днем працівника морського та річкового транспорту».

Заступник Голови міської ради м. Ізмаїл Сергій Львович Баткілін: «Звісно, дуже добре, що у місті є сервісний центр, який допомагає морякам – мешканцям Ізмаїлу. Ми вдячні вашому центру за якісну роботу. Місто намагається зробити все, щоб життя моряків було зручним. І що, дуже важливо, держава за допомогою таких підприємств як ваше, допомагає місту». 

Команда ДП «МОРРІЧСЕРВІС» вдячна за допомогу в організації художніх виставок і в Одесі, і в Ізмаїлі нашим Партнерам – групі компаній АКВАСЕРВІС. Це завжди приємно, знаходити однодумців та тих, хто поділяє твої цінності.

Маємо великі плани на майбутнє, як у основній діяльності, так і в святкуванні подальших річниць – Херсону та Маріуполю.

www.morrichservice.marad.gov.ua