• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Моррічсервіс» у Одесі відзначав перший рік роботи! З цієї нагоди в Одеському Сервісному Центрі було презентовано художню виставку «Одеса, Порт, Люди».

Окрім основної діяльності – професійного та якісного надання послуг, команда «Моррічсервіс» визначила для себе головні цінності існування – це культура обслуговування, повага до кожного, відповідальність та професійна гідність. Ці сенси «Моррічсервіс» пропагує і в суспільному житті – через культурні, мистецькі та соціальні події.

Захід, який відбувся 11 червня у Сервісному Центрі Одеси – річниця роботи «Моррічсервіс» – став першою культурною акцією. До святкування запросили морську та культурну спільноту країни. Виставка робіт одеської художниці 60-десятниці Людмили Семикіної «Одеса, Порт, Люди» була презентована для гостей та журналістів. Історичні ілюстрації пані Семикіної передають характер працівників морської галузі як людей високої моралі та відданих своїй праці, які заслуговують на повагу в усі часи, що особливо актуально у нашому сьогоденні.

«Зазвичай ми знаємо історії монументів, а це історія людей, які працювали в доках і робили порт. Семикіна представляла в своїх роботах цілий пласт зірок, які фактично забезпечили зміст і образ сучасної України», Сергій Савченко, Заслужений художник України. 

«Нам, вперше і першими вдалося поєднати художнє мистецтво та морську галузь під одним дахом. Виставка «Одеса, Порт, Люди» – це не просто експозиція картин. Це зв'язок між поколіннями одеситів – працівників моря. Вважаю, що саме на часі вкладати свої зусилля в культуру України, в соціальні заходи. Події, через які розкриваються, зберігаються та підтримуються наші головні життєві цінності. Це наша перша акція з арт-проекту, який заплановано на 2020 рік. Ми завжди за щирість та гідність, як в сервісі, так і в суспільному житті.»,  Ірина Костюк, директор ДП «Моррічсервіс».

Державне підприємство «Сервісний центр морського та річкового транспорту» було створено у 2019-тому році. Протягом минулого року ДП «Моррічсервіс» відкрито центри обслуговування моряків в містах-портах – Одесі, Ізмаїлі, Херсоні та Маріуполі. За весь час роботи центрів загалом надано більш ніж 25 000 послуг, впроваджено в дію першу частину електронного сервісу «е-Гавань», створено комфортні та сучасні умови для клієнтів – українських моряків.

Експозиція відкрита до 25 червня 2020 року.
Відвідати виставку можна за адресою: м. Одеса, вул. М. Грушевського, 39-Є, СЦ «Моррічсервіс». Вхід вільний, з дотриманням умов адаптивного карантину. У приміщення заходити в захисних масках, з дотриманням дозволеної (обмеженої)  кількості осіб і соціальної дистанції.

www.morrichservice.marad.gov.ua