• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Напередодні важливих державних свят інформуємо про результати роботи підприємства за вісім місяців 2020 року.

Державне підприємство «МОРРІЧСЕРВІС»  засноване у 2018 році на державній власності та належить до сфери управління Державної служби морського та річкового транспорту України.

Головна мета діяльності підприємства – побудова та надання зручного та прозорого сервісу для фізичних і юридичних осіб у сфері морського та річкового транспорту для спрощення відносин людини з державою, відокремлення клієнта від держслужбовця та збереження особистого часу моряка.

Сервісні центри та відділи забезпечення сервісу представлені та працюють в 11 українських містах. Це досвідчені та фахові адміністратори та інспектори, сучасні канали комунікацій з клієнтом, гарантовано якісний сервіс з посмішкою та увагою до кожної людини.

З січня цього року, за 8 місяців роботи, з урахуванням робочого графіку в умовах карантину з приводу пандемії COVID-2019, центри обслуговування надали 11 477 послуг в оформленні робочих документів моряка, а саме: Одеса СЦ – 5 373, Ізмаїл СЦ – 1 529, Херсон СЦ – 3 367, Маріуполь СЦ – 1 208. Особливо затребуваною серед інших послуг, є «оформлення посвідчення особи моряка (ПОМ)». Цього року опрацьовано 5 796 звернень за отриманням та продовженням ПОМ.

Наприкінці 2019 року адміністрація підприємства «МОРРІЧСЕРВІС» підписала колективний договір та була створена Рада трудового колективу. Загалом колектив підприємства складає 163 співробітника.  Протягом всієї діяльності ДП «МОРРІЧСЕРВІС» декларує головні принципи існування – це професійність та якість, культура, повага та порядність.

Окрім основної діяльності – надання сервісу з оформлення документів, не менш важливою, команда «МОРРІЧСЕРВІС» визначила для себе активну участь у суспільному житті країни – через організацію та проведення соціально-культурних заходів. Кожна така подія розкриває історію та культурні здобутки українських міст-портів, підтримує найкращі морські традиції, надихає молодь на розвиток, відповідальну поведінку та гідне існування як особистості, так і країни в цілому.

Перші культурні акції відбулися під час святкування річниць роботи сервісних центрів. У червні, в приміщенні Одеського СЦ урочисто презентували художню виставку «Одеса. Порт. Люди» з історичними ілюстраціями працівників одеського порту художниці 60-десятниці Людмили Семикіної. В липні, у Ізмаїльському СЦ було відкрито виставку картин «Яскравий Ізмаїл. Пейзажі з пленеру Андрія Чеботару», на яких зображено порт Ізмаїл, Набережну Морвокзалу та водні канали Вилкового.

На урочисте відкриття було запрошено морську та культурну спільноту країни, представників місцевої влади, митців та художників, які знайомили з авторами виставки та розкривали творчі теми. Серед присутніх панувала атмосфера позитивного настрою, дружніх стосунків та доброї бесіди. Обидві виставки працювали для всіх бажаючих безкоштовно протягом двох тижнів.

«Нам, вперше і першими вдалося поєднати культуру і художнє мистецтво та морську галузь під одним дахом. Вважаю, що саме на часі вкладати свої зусилля в культуру України, у соціальні заходи. Події, через які розкриваються, зберігаються та підтримуються наші головні життєві цінності. Ми завжди за щирість та гідність, як у сервісі, так і у суспільному житті».

                                                               Ірина Костюк, директор ДП «Моррічсервіс».


Маємо найближчі плани восени відсвяткувати річниці роботи Херсонського та Маріупольського сервісних центрів у відповідних форматах.

В експериментальному форматі, запровадили послугу – «кадетські години» у Херсонському СЦ.

Готуємо до втілення програму для кадетів по всім морським регіонам України.

«Вдячні всім Партнерам, й зокрема – майбутнім, за те, що поділяєте наше бачення майбутнього у галузі морського та річкового транспорту. За те, що маєте спільні з нами суспільні та культурні цінності. За те, що завдяки вашій підтримці заплановане стає реальним результатом».

                                                               Ірина Костюк, директор ДП «Моррічсервіс».

ДП «МОРРІЧСЕРВІС» вітає суспільство
та кожного українського громадянина
з Днем Державного Прапора та з Днем Незалежності України!
Бажаємо успіхів та процвітання, впевненості у завтрашньому дні.